Kom Erbij Festival

Particulieren Workshop Project
Op 4 oktober is het weer tijd voor het Kom Erbij Festival! Na al die tijd binnen zonder veel sociale contacten is het tijd voor een gezellige culturele middag samen met anderen!

Zondagmiddag 4 oktober
Kunstencentrum Atrium
14:30: Inloop met koffie & thee
15:00: Start workshops
16:30: Einde

 

UPDATE 1 OKTOBER

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is er op Kom Erbij Festival nog maar plek voor 30 bezoekers, daarom hebben we een aantal activiteiten moeten annuleren. Wie zich al heeft aangemeld voor geannuleerde workshops krijgt persoonlijk bericht.
Je bent van harte welkom om zondag langs te komen en mee te doen aan een workshop. Aanmelden is niet nodig, maar vol = vol.

Kom Erbij is een kleinschalig, gratis festival waar je diverse workshops kunt volgen. Alles draait om ontmoeting en gezellig meedoen. Dit festival is speciaal voor 55+ers en corona-proof. Je bent van harte welkom, de koffie en thee staan klaar!

Programma

Je kunt op de dag zelf langskomen en kijken bij welke workshop er nog een plekje vrij is.

Kom Erbij orkest!

Heb je het stille verlangen om nog eens een muziekinstrument te bespelen? Maak je droom werkelijkheid en speel mee in het ‘Kom Erbij orkest! Er is keuze uit verschillende instrumenten (djembé, trombone, slagwerk, trompet, keyboard en cymbalen). Onder leiding van docent Guus Pieksma gaan jullie samen musiceren. We starten om 15.00 uur en er is plek voor 15 personen.

Dichter bij jou!

Aanmelden is niet nodig. 5 plekken beschikbaar, stoel vrij = kom erbij!
Met wie deel jij een hele fijne herinnering? Kun je die herinnering in een prachtige dichtregel gieten? En durf je deze ook te versturen aan de persoon in kwestie? Neem zijn of haar adres vooral mee, dan doen we jou persoonlijke gedicht meteen op de post. Docente Kate Schlingemann is jouw gids in de wereld van rijmen en dichten!
Als je klaar bent met het maken van jouw speciale dichtregel kun je je stoel vrijmaken voor iemand anders.

Warempel een stempel!

Aanmelden is niet nodig. 5 plekken beschikbaar, stoel vrij = kom erbij!
Snij jouw eigen stempel uit linoleum en druk deze af op een ansichtkaart. Met wie zou jij weer een keer koffie willen drinken of iets leuks willen ondernemen? Nodig deze persoon uit met je eigen gemaakte ansichtkaart. Wij zorgen voor de postzegels en jij voor het adres. Docente Ellen van Putten legt je alles uit over het werken met linoleum.
Als je klaar bent met het maken van jouw stempel kun je je stoel vrijmaken voor iemand anders.

TEKENEN MET OOST INDISCHE INKT EN PEN

Aanmelden is niet nodig. 5 plekken beschikbaar, stoel vrij = kom erbij!
Tekendocente Bieke Huls gaat met je aan de slag met de basistechnieken van het tekenen met Oost Indische inkt en pen. Wil je jouw dichtregel die je in de workshop bij Kate hebt gemaakt verbeelden? Je doet het bij Bieke. Of misschien maak je met Oost Indische inkt wel een portret van je geliefde. De keuze staat vrij dus kom erbij!
Als je klaar bent met je tekening kun je je stoel vrijmaken voor iemand anders.

 

De online aanmeldingen zijn gesloten. Aanmelden aan de deur op 4 oktober is mogelijk, zo lang er plaatsen vrij zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacobien van Vugt via j.vanvugt@akte2.nl

 

Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image