Het Kom Erbij Festival in Sneek: een feest van ontmoeting en cultuur!

Op zondag 1 oktober organiseert Cultuurbureau Akte2 weer Het Kom Erbij Festival bij Kunstencentrum Atrium in Sneek, een dag vol culturele ontmoetingen en gezelligheid. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er inspirerende workshops, muziekoptredens en andere activiteiten voor alle leeftijden. Het is ook mogelijk om gezellig langs te komen voor bijzondere ontmoetingen en een goed gesprek. Het festival is onderdeel van de nationale Week tegen Eenzaamheid. De toegang is gratis.

Kom erbij
Het Kom Erbij Festival maakt deel uit van de Week tegen Eenzaamheid en is een viering van ontmoeting en creativiteit. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, vriendschappen te sluiten en gewoon een heerlijke middag te beleven. Of je nu iets nieuws wilt proberen, creatief bezig wilt zijn, of gewoon zin hebt in een gezellig samenzijn, dit festival heeft voor ieder wat wils.

Workshops
Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in een breed scala aan workshops tijdens het festival. Zo kun je aan de slag met olie- en/of pastelkrijt onder begeleiding van Bieke Huls. Voor de fotografieliefhebbers is er de kans om je skills te verbeteren met de hulp van fotografe Saskia Bruinsma. En de culinaire avonturiers kunnen heerlijke hapjes gaan maken samen met Frank Visser, coördinator van de horeca,  in de Bolwerk keuken. Marga Houtman is er met een speciale workshop “Voor de Onbekende Held” in samenwerking met Bunder & Gofre. En voor de muziekliefhebbers is er de kans om muziek te maken met Yvonne Galama in de prachtige Noorderkerkzaal.

Andere activiteiten
Singer-Songwriter & Troubadour Bruno Rummler komt langs met zijn GastFrij mei Bruno voor de nodige muzikale omlijsting. Als bezoeker kun je daarnaast met sjoelen en andere oud-Hollandse spellen de strijd aangaan met andere bezoekers. Ook kun je lekker chillen in de chill-hoek, bezig met handlettering, je nagels laten lakken of helemaal uit je dak gaan tijdens de silent disco. De dag sluiten we af met een spetterend concert van het Mienskips Orkest (regio Bolsward. Kom erbij en ontmoet elkaar!

Meer nieuws