Speelfestijn & infomarkt in de herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseren we samen met Beweegteam Súdwest-Fryslân, GGD Fryslân en Sociaal Collectief twee dagen met activiteiten voor kinderen en ouders in IJlst en in Workum. Op woensdag 20 oktober vind je ons in Sportcentrum De Rolpeal te Workum en op donderdag 21 oktober in MFC De Utherne in IJlst.

Op dit speelfestijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, kun je onder andere lekker springen, tekenen of schilderen. Als de kinderen zich vermaken op het Speelfestijn, is er voor de ouders/verzorgers een informatieve en leuke opvoedmarkt. Doe inspiratie op en ga in gesprek met
verschillende organisaties die mee kunnen denken in jouw opvoedvragen. Maar deel vooral ook leuke en handige tips met andere ouders! Een gratis bakje koffie/thee staan voor de ouders, verzorgers klaar.

In de sportzalen dienen zaalschoenen te worden gedragen, neem deze dus mee. Dit geldt ook voor volwassenen. Toegang is €2,- per kind (gepast betalen) aanmelden kan van tevoren.  Je kunt kiezen voor het ochtend- (10.00 – 12.00) of het middagprogramma (13.00 – 15.00). Iedereen van 13 jaar en ouder moet voor binnenkomst QR code + ID-bewijs laten zien.

Klik hier voor aanmelden Workum

Klik hier voor aanmelden IJlst

 

Meer nieuws