Kunstbende Friesland

Kunstbende is een netwerkorganisatie die jong creatief talent ontdekt, ontwikkelt en exposeert.

Met de wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Bekende artiesten die hiervan deel uitmaken zijn o.a.: Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Vincent Vianen, Claudia de Breij, Abdelkader Benali, Janne Schra en DeWolff.

Kun je iets met Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater? en ben je jong (13 -18 jaar), origineel en klaar voor een écht podium?
Ga dan (alleen of met een groep) de strijd aan en schrijf je nu in op www.kunstbende.nl voor de Kunstbende voorronde in Friesland. Alles kan, alles mag.
(Deelname is gratis)

Het traject is simpel: eerst doe je mee met een kick-off of workshop (maar dat hoeft niet) en daarna ga je naar de voorronde bij jou in de buurt. Win je de voorronde, dan ga je naar de finale. Win je de finale, dan mag je optreden op de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank en op een mainstage die binnen je eigen categorie valt, van Mysteryland tot International Film Festival Rotterdam!

Wat kan ik als docent met Kunstbende?
In samenwerking met Keunstwurk is er lesmateriaal ontwikkeld speciaal voor docenten die leerlingen willen inspireren vanuit hun eigen kracht. Om leerlingen hun creatieve talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen.

Het lesmateriaal is gratis verkrijgbaar via: friesland@kunstbende.nl

Meer nieuws