Cultuurmenu 2024/2025

Op 17 april zal het nieuwe cultuurmenu voor scholen in het primair onderwijs feestelijk gelanceerd worden. We vragen jou om voor 16 februari jouw programma’s voor het cultuurmenu 2024-2025 op deze site aan te leveren.

Vul onderstaande velden in en upload jouw format (Word bestand) en foto’s.

Klik hier voor de link naar het huidige cultuurmenu.

Voorwaarden voor aanbieders

  • Wij werken met lokale kunstaanbieders. Aanbieders van buitenaf moeten een meerwaarde op het aanbod uit de regio hebben.
  • Jouw programma sluit aan bij één of meerdere kerndoelen van kunstzinnige oriëntatie.
  • Je bezoekt minimaal 1 netwerkbijeenkomst per schooljaar.
  • Musea en theatermakers: bij de voorstelling of het museumbezoek zijn voor de voorbereiding in de klas handvatten beschikbaar, zoals een voorbereidende activiteit (bijv. lesbrief) of bezoek in de klas.
  • Het wordt gewaardeerd om voorafgaand aan de activiteit telefonisch contact met de leerkracht te hebben over praktische zaken of voorbereiding.
  • Je dient een verklaring omtrent gedrag (VOG, onderdeel Education) van maximaal drie jaar oud én een geldig identiteitsdocument te overhandigen. Is je VOG of ID kaart verlopen? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het vernieuwen hiervan. Onze HRM afdeling helpt je hierbij graag: hrm@cks.nl. Musea hoeven geen VOG te overhandigen, ervanuit gaande dat dit in musea zelf wordt geregeld.
Naam(Vereist)
Bezoek en/of postadres(Vereist)
Programma in Cultuurmenu(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Persoonlijke foto(Vereist)
Om het cultuurmenu persoonlijker te maken en de aanbieder herkenbaarder te maken, plaatsen we een kleine persoonlijke foto bij je programma’s.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Beeldmateriaal(Vereist)
We hebben gemerkt dat scholen beeldmateriaal erg belangrijk vinden en dit zelfs de keuze voor een programma positief beïnvloedt. We willen je dan ook vragen een foto op groot bestand aan ons te leveren. Zet in de bestandsnaam van de foto's de naam van jouw programma.
Extra foto’s kun je mailen naar akte2@cks.nl
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws