LIMAI via Akte2

Súdwest-Fryslân Muziek Primair onderwijs

 

  • Groep 1 t/m 8
  • Aanbod mogelijk als dagproject

 

LIMAI muziek

Het is tijd om muziek te maken. Sinds 2005 verbinden we bij LIMAI muziek mensen via muziekeducatie. We reizen door heel Nederland voor schoolpleinconcerten, teamtrainingen en workshops.

Creativiteit
Of het nu om korte muziekworkshops, grote projecten voor kinderen of deskundigheidsbevordering voor leerkrachten gaat, ons doel is altijd om mensen vanuit hun eigen creativiteit verder te brengen.

Ambacht
Muziek is een ambacht. Om een ambacht te leren zul je vaardigheden moeten leren. Door te oefenen kom je verder, maar creativiteitsontwikkeling zorgt dat het van jou wordt. Wij zien het als onze grootste uitdaging om kwalitatief goed muziekonderwijs te combineren met creativiteitsontwikkeling.

Muziek maak je samen
Muziek is een taal, een communicatiemiddel. Door samen muziek te maken kom je met elkaar in contact. Wanneer je samen muziek maakt leer je om naar elkaar te luisteren en jezelf te presenteren. Met onze projecten willen we het zelfvertrouwen van cursisten vergroten en bijdragen aan een veilig klimaat waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich kan laten horen.

Boomayé
Boomayé is een actieve muziekworkshop met boomwhackers. In een klein uur ontdek je heel veel verschillende werkvormen. De leerlingen leren muzikale spelletjes en moeten goed naar elkaar luisteren en samenwerken. Met behulp van het DigiBord spelen we echte muziekstukken via grafische notatie. In korte tijd ontdek je als leerkracht en leerling alle verschillende mogelijkheden die deze gekleurde buizen te bieden hebben. Dit aanbod is ook geschikt voor het speciaal onderwijs.

Aanbod:

  • Muzikaal Monsterleed (groep 1 t/m 4)
  • Playground (groep 1 t/m 8)
  • Boomayé (groep 5 t/m 8)

 

Aanbod leerkrachten en teams

  • Training muzikale vaardigheden

>
Gallery image
Gallery image
Gallery image