Één Tegen Eenzaamheid

Culturele aanbieder Workshop Project
Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. Met de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: Kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. Daarom bieden we bewoners van Sneek en omstreken graag de gelegenheid nieuwe mensen en activiteiten te leren kennen.

Foto: Karin Calf

Tussen 28 september en 6 oktober, in de Week tegen Eenzaamheid, organiseren we een scala aan activiteiten in Sneek. Leuk voor iedereen die graag het huis even uit wil, mensen wil ontmoeten, een culturele activiteit wil ondernemen of gewoon eens iets nieuws wil ontdekken. De activiteiten zijn voor alle leeftijden dus kom gezellig langs!

Één tegen Eenzaamheid is een landelijk initiatief waar Cultuur Kwartier Sneek als culturele instantie aan meewerkt om de verbinding onder de inwoners van Súdwest-Fryslan te versterken. Kijk ook eens op eentegeneenzaamheid.nl om te bekijken wat jij kan betekenen in de strijd tegen eenzaamheid.

Meer info: cultuurkwartier.nl/eentegeneenzaamheid

 

Foto: Annemarie van der Reijden

 

Programma:

Doe & Ontmoetdag | 28 september
Kunst- en sportactiviteiten | 29 september t/m 5 oktober
Festival Kom erbij! | 6 oktober
Symposium Eenzaam in Súdwest-Fryslân | Verplaatst, datum volgt