Akte2 / Theater Sneek

Súdwest-Fryslân Theater Harlingen Primair onderwijs

 

  • Groep 1 t/m 8

 

Het Stadstheater van Sneek

In het hart van de sfeervolle stad Sneek vind je Theater Sneek. Het theater is geopend in 2012 en het is dus een best nieuw theater! Theater Sneek biedt voorstellingen voor alle leeftijden en voor elk wat wils. De programmeur van Theater Sneek is Sylvia van den Berg en zij weet alles van de voorstellingen in Theater Sneek. Maar er werken nog veel meer mensen bij het Theater: denk eens aan de mensen die krantenberichten maken over de voorstellingen, de technici die zorgen voor het geluid en licht op het podium, de mensen die zorgen voor de koffie in de pauze, de mensen die de jassen aanpakken, de schoonmakers en natuurlijk Cor, de portier van het theater.

We willen graag alle leerlingen laten beleven wat een theater is en hoe het is om in het theater een voorstelling te zien. Theater Sneek verheugt zich er op komend jaar weer veel leerlingen in het theater te mogen ontvangen!

Aanbod:

  • Ontdek de geheimen van het theater – Groep 1 t/m 8

Schoolvoorstellingen

Voor volgend schooljaar heeft Akte2 samen met Theater Sneek een paar bijzonder mooie schoolvoorstellingen voor het primair onderwijs en de gemeente Sudwest-Fryslan en Harlingen geboekt.

Voor de onderbouw:

Voor de middenbouw:

Voor de bovenbouw:

 

 

>
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image
Gallery image